Bizsike
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 17. Age : 31 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó nemzetség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Bizsike legszebb pillanatai Csüt. Jan. 19, 2012 7:41 am | |
| Az erdő mélye.. Tisztán emlékszem miket éltem át itt régebben. Csupa kaland volt az élet. A Rézerdő legszebb helyeit a mai napig nem fedezték fel. Az én kedvencem például az éjszaka leple alatt jelent meg. Meseszerű látvány tárul éjszaka a szemek elé. Az erdő legsötétebb pontján, ahová még élő "ember" nem merészelt menni.
Ugye mennyire meseszerű? Pedig nem az. Ez az a látvány amit eddig csak én láttam. Erről még senkinek sem beszéltem, de szerencsére szeretek fényképezni és mindent lefotóztam amit ott láttam. Mindig kimegyek és lefotózom a világot. Az éjszaka leple alatt bármire képes vagyok amit csak fényképező géppel lehetséges. Egyik este kimentem és leheveredtem a legnagyobb gombára. A kezem a fejem alá tettem és néztem a csillagokat. Egy képet készítettem a hattyú csillagképről majd tovább keresgéltem a csillagok között. Nem találtam semmi különöset ezért lecsuktam a szemem és elaludtam. | |
|
Bizsike
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 17. Age : 31 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó nemzetség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Bizsike legszebb pillanatai Pént. Jan. 20, 2012 3:28 pm | |
| Apu és én Furcsa, de apámmal volt a legjobb kapcsolatom. Más kislány csak azért szereti az apját mert megvédi őt másoktól. Persze ez nem azt jelenti, hogy a többiek kihasználják az apjukat. A legszebb és legkedvesebb emlékem amikor apuval palacsintát sütöttünk. Apu borzasztó szakács volt, de én sem voltam jobb. Azt hiszem 5 évesen még nem tudtam főzni. A lényeg, hogy apu elő vett mindent ami kelhet a palacsintához és már a tésztát is ki keverte. Amikor megakarta nekem mutatni mennyire ügyes a serpenyőből feldobta a palacsintát, de az visszafele nem a serpenyőbe, hanem apu fejére esett. Mind a ketten nevetni kezdtünk. apu addig próbálgatta a dobást, hogy végre egyszer sikerült. Abból a sok tésztából csak 1 palacsinta úszta meg épségben. A többi vagy a plafonon, vagy a ruhánkon, esetleg még a fejünkön. Jól éreztem magam. Apuval nagyon elfáradtunk. Én szinte ár állva aludtam. Apuval besétáltunk a szobámba és lefeküdtünk. Én a saját ágyamba apa meg a mini kanapémra. Nem tudtam elaludni apa horkolásától. Ezért játszadozni kezdtem egy kicsit. Előbb kipróbáltam, hogy befogom az orrát. Nem jött be, majd befogtam a száját. Hát ez sem jött be. Végül abban maradtam, hogy teszek rá egy takarót és én meg párnával a fejemen alszom. | |
|