Scarlet Admin
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 31 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: Sétány..... Hétf. Jan. 16, 2012 9:07 am | |
| Ez a sétány a park legszebb részein vezet keresztül. Áthalad a virágokkal teli kerten, a nagy fűzfák között, a beépített tavak mellett és végül elérkezel a kijárathoz. A tavakba csodálatos pici ékszer teknősöket telepítettek akik nagyon jól érzik benne magukat, de van olyan tó is ahova különböző halakat raktak. A Fűzfákkal kirakott területen sok az árnyék, ezért kitűnő piknikező hely lehet az emberek számára. | |
|
David Blarge
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Sétány Hétf. Jan. 16, 2012 3:16 pm | |
| Követtem az utat és nézelődtem. Csodálatos kerteket és tavakat láttam. A szemem egy kicsit megpihentettem a tájon és aztán sétáltam tovább. Kicsit hideg van, de még jó, hogy hoztam magammal egy kabátot. Tovább sétáltam és megpillantottam egy virágost. Gyorsan oda siettem, hogy vegyek egy virágot a portás nőnek.
// Virág bolt// | |
|
Alicia
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 34 Tartózkodási hely : Szírtfa Hotel - B1-s lakás
| Tárgy: RE:Sétány Pént. Jan. 20, 2012 10:40 am | |
| Sétáltam, és láttam, hogy csak én vagyok itt. Megszoktam mondjuk, hogy folyton egyedül vagyok. De aztán valami mozgott a táskámban. Spuri volt az. Nagyon meglepődtem, mert Spuri nagyon fél más emberektől. Főleg azoktól, akik olyan erőszakosak. Amikor Spurira néztem csak nevetni tudtam, mert rajta volt a pulcsija. Nagyon megéheztem, és láttam, hogy ott egy kürtös kalács bolt. // Kürtös kalács bolt //
A hozzászólást Alicia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 21, 2012 5:53 am-kor. | |
|
Elisah
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 35 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: RE:Sétány Pént. Jan. 20, 2012 10:46 am | |
| Hosszan sétáltam a parkban, hogy megnézzem a nevezetességeket. Sétálgattam a fák között amikor megpillantottam a távolban egy lányt. Finom illatot éreztem a levegőben a kürtös kalács boltban.
//Kürtös kalács bolt//
A hozzászólást Elisah összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 21, 2012 5:46 am-kor. | |
|