| Csevegő :))) | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Scarlet Admin
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 31 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: Csevegő :))) Hétf. Jan. 16, 2012 3:08 pm | |
| Itt társaloghattok egymással a játékon kívül. Itt bármiről és bárkiről szólhat a pletyka. Itt megbeszélhetitek, hogy ki kivel szeretne együtt játszani. Itt ha bajotokvan egymással akkor szépen és kultúráltam közöljétek egymással. Köszi a megértést. Scar. | |
|
| |
Tünci
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó Nemzettség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Vas. Jan. 29, 2012 11:41 am | |
| Hali MINDENKI!!!
Mi történt? Mindenki csak úgy eltűnt. Elloptak titeket? Sehol senki, már lassan 2-3 hete. Tessék nyomkodni azt az egeret és pötyögtetni a billentyűzetet, mert begurulok. Még a sivatagban is több élet van, mint itt. Tessék belépni és nem csak vendégként nézegetni az oldalt. És ha már beléptek, akkor írogathatnátok is egy kicsit. Megértem, hogy az ember elfoglalt, nincs ideje, stb.. DE én még lázasan, betegen is képes voltam felnézni! Persze, ott ahol a madár se jár.. fölösleges.
TESSÉK AKTÍVNAK LENNI! | |
|
| |
Bizsike
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 17. Age : 31 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó nemzetség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Szomb. Feb. 04, 2012 9:05 am | |
| HALI NEKTEK! Az elmúlt pár hétben én azért nem voltam mert a központi vizsgára készültem. Ahogy pm-ben beszéltem a többiekkel ők is ezért nem voltak. Én még egy pár napig nem leszek mert úgy döntött a gép hogy meghal. Elnézést Tüncitől és azoktól akikkel leveleztem. | |
|
| |
David Blarge
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 16.
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Szomb. Feb. 04, 2012 9:09 am | |
| HELLÓ!!! Szeretnék játékra hívni valakit egy nagyobb összetűzésben! A hejszínt megválaszhatjátok és a témát is. egy PM-et küldjetek a részletekkel.
Ja és a jövő héten nem leszek, elutazom. Jó játékot nektek! | |
|
| |
Theia
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 09. Age : 33 Tartózkodási hely : Jégcsillag - H.T.
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Szomb. Feb. 04, 2012 9:12 am | |
| SZIASZTOK!!!! Most, hogy végre tudok nektek szólni a gépem és a vizsgák miatt nem voltam fent. Még egy pár napig nem tudok fent lenni mert megint jön egy vizsgám és nagyon kemény lesz. Addig is jó játékot. | |
|
| |
Gabriel Elers
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 16. Age : 33
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Szomb. Feb. 04, 2012 9:20 am | |
| SZIASZTOK!! Csak egy gyors üzire van időm. Ellettem tíltva a géptől és még van egy hetem a büntiből. Nemsokára online leszek és akkor majd szét verem a házat. Addig is jó játékot mindenkinek! | |
|
| |
Tünci
Hozzászólások száma : 15 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 11. Age : 35 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó Nemzettség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Szer. Feb. 08, 2012 8:41 am | |
| Hali! Központi, központi, központi.. Én teljesen megértem, éppen ezért szeretném megkérdezni, hogy aki írt annak hány pontja lett a 100 -ból. Persze ha nem baj és nem zavar titeket. Kíváncsi vagyok rá, hogy ha már annyit tanultatok akkor mégis mennyi lett. Ha vki nem szeretné úgy közzé tenni, hogy a csevegőben, de mégis megszeretné velem osztani az kérem írjon privát üzenetet. Köszike. Elnézést, ha ez a kérés kellemetlenséget vagy bármi mást okoz. Azért köszönettel: Rizibizi Tünde, azaz Tünci | |
|
| |
Bizsike
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 17. Age : 31 Tartózkodási hely : Rézerdő - Kilinkó nemzetség - Nyék virág klánház
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Vas. Feb. 12, 2012 12:40 pm | |
| Én szívesen megmondom. Nekem teljesen megérte ez a sok hét kihagyás. 87 pontos felvéletit írtam. Am ti hová szeretnétek tovább menni? | |
|
| |
Theia
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 09. Age : 33 Tartózkodási hely : Jégcsillag - H.T.
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Vas. Feb. 12, 2012 12:42 pm | |
| Hali! Ha már így kérdezted Tünci akkor én örömmel válaszolok is. Ahoz képest, hogy én olyan közepes tanuló vagyok szerintem tökéletes felvételit írtam. Az össz pontszámom 73 pont lett. Ja és én egyébként a Károlyiba akarok menni. | |
|
| |
David Blarge
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 16.
| |
| |
Gabriel Elers
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 16. Age : 33
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Vas. Feb. 12, 2012 12:51 pm | |
| Na, először is gratula a szép eredményekhez. Én nem vagyok megelégedve a saját 65 pontommal mert többre számítottam... Lényegtelen. Én még nem tudom, hogy milyen szakot szeretnék tanúlni ezért olyan sulikba jelentkeztem ahol minden olyan megtalálható amit szeretek. Ezek a KÖVETKEZŐK: - BERZE - KÁROLYI - BABITS | |
|
| |
Tünci
| Tárgy: Re: Csevegő :))) Kedd Feb. 14, 2012 8:41 am | |
| Na, szép kis eredmények. Gratulálok mindenkinek. Remélem a szóbeli is jó lesz. Mindenkinek gratulálok még egyszer és köszönöm, hogy megosztottátok velem és mással is az eredményeiteket. Ezeken tényleg nincs mit szégyellni, gratula. | |
|
| |
Alicia
Hozzászólások száma : 14 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 34 Tartózkodási hely : Szírtfa Hotel - B1-s lakás
| Tárgy: RE: Csevegő:)))) Vas. Feb. 19, 2012 9:22 am | |
| Sziasztok!!
Bocs, hogy nem voltam fenn. Hát mondjuk most még egy jó ideig nem leszek fenn, mert büntit kaptam. Úgyhogy 2 hónap múlva találkozunk!! | |
|
| |
Scarlet Admin
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 31 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: FELFÜGGESZTÉS Szomb. Márc. 03, 2012 10:31 am | |
| Sziasztok!
Sajnálattal közlöm, hogy a honlapot meghatározhatatlan ideig felfüggesztem. A gépem teljesen tönkre ment és valószínűleg újjat kell venni. Megértéseteket nagyon köszönöm. Ha szeretnétek máshol is játszani én kettőt is tudok ajánlani.
mithya.hungarianforum.net és a cityofshadows.hungarianforum.net
JÓ JÁTÉKOT EZEKEN AZ OLDALAKON IS!
Scarlet | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő :))) | |
| |
|
| |
| Csevegő :))) | |
|