Almati
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 19. Tartózkodási hely : Kristály Hegység - Kristály Klánház
| Tárgy: Almati Szomb. Jan. 21, 2012 2:50 pm | |
| Teljes név: Almati
Alias: Al, Almat
Nem: Hím
Születési hely, idő: Jégcsillag, Amerika; 20, március, 2010; (2)
Faj: Beszélő Hópárduc
Kinézet: fekete foltos fehér, puha és selymes bunda; világos kék, kerek szemek; éles karmok; hosszú farok
Különleges ismertetőjegy: -
Öltözködés: -
Családi állapot: egyedülálló
Egészségi állapot: teljesen egészséges
CSALÁD
Apa: -
Anya: Kiara
Testvérek: -
TELIHOLD
Klánbeli pozíció: -
Szubmisszív vagy domináns: szubmisszív
Kapcsolat a klánnal: születésétől fogva a klán tagja, jóba van a tagokkal, vannak barátai
SZEMÉLYISÉG
Jellem: ideje nagy részét kalandozással, elkóborlással és játékkal tölti. Kíváncsi és szereti felfedezni a dolgokat. Nem valami jó vadász, de ez idővel kialakul. Nagyon bátor és ügyesen feltud mászni dolgokra.
Szeret: kaland, elcsámborogni, játszani, mamáját, felfedezni dolgokat
Nem szeret: unatkozni, egy helyben ülni, komolyan viselkedni, szófogadni, leszidják
Félelmek: egyedül maradni, meghal/elpusztul a mamája, ellenségeket szerezni
Rossz szokások: állandóan elcsámborog, szófogadatlan, állandóan játszani akar
Gyengeségek: önálló vadászat, egy helyben maradás, szófogadás
Erősségek: játék, bujkálás, mászás (ügyesen feltud mászni dolgokra)
TÖRTÉNET
Két évvel ezelőtt születtem. Két hónapos koromig egyfolytában a mamám közelében voltam. Utána megismertem a kaland, a felfedezés élményét, vágyát. Azóta minden kora hajnalban elkóborlok és estére hazamegyek. Bár már volt rá példa, hogy eltévedtem és csak két nap múlva találtak rám vagy találtam haza. Egyik ilyen élményem másfél éves koromban történt. Mint mindig, most is kora hajnalban felkeltem és csendben kilopóztam a barlangból. Nagy volt kinn a hó, majdnem teljesen ellepett. Játszottam, bújócskáztam. Persze egyedül. Egészen addig csináltam, míg éhes nem lettem. Haza akartam menni, de ekkor észre vettem, hogy fogalmam sincs hol vagyok. Ismeretlen hely, terep, táj. Kétségbe estem. Két napig bóklásztam éhesen a nagy hóban, hidegben. Végül a papám megtalált. Három nap múlva a papa rejtélyes módon elpusztult. Nem tudtuk, hogy miért. Sokáig magamat vádoltam a dologgal, de végre sikerült feldolgoznom a történteket. Remélem, hogy ilyen soha többé nem fordul elő. Azóta odafigyelek és általában ugyan arra, az én kis titkos helyemre megyek játszani. Onnan mindig haza találok és nincs messze. | |
|
Scarlet Admin
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 31 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: Előtörténet Hétf. Jan. 23, 2012 2:44 pm | |
| Imádom ezt a cicát! Meg kell zabálni olyan édes. Előtörténetedet elfogadom. Lakhelyed: Kristály hegység/ kristály klánház. Jó játékot kívánok. | |
|