Theia
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 09. Age : 33 Tartózkodási hely : Jégcsillag - H.T.
| Tárgy: Theia - félelem vagy vonzalom? Kedd Jan. 17, 2012 6:32 pm | |
| Félelem vagy vonzalom? Szeretném, ha félelem nélkül szerethetném. Ott lapul bennem az a félelem ami bármikor kijöhet. Most azt kívánom, hogy zárjon a karjaiba, de később azt, hogy ne öljön meg. Nem megy. Nem tudok választani és válaszokat sem kapok. A szívemen süket füleket leltem mert nem válaszol ha hozzá fordulok segítségért. Kétségbe estem ezt biztosan tudom. Azt is tudom, hogy Ő is szeret engem. De akkor mitől félek? Százszor is megkérdeztem, de senki nem az választ. Ha vele vagyok úgy érzem, muszáj megcsókolnom. Talán azért mert, ha vissza csókol biztonságban leszek. De ugyan akkor attól is félek, hogy nem enged kiszabadulnom és ott maradok. Kételyek között élek. Segítséget hiába kérek. Lassan már kérlelő szemekkel nézek rá, hogy ő lépjen először, de nem teszi. Nem érzi a szorongásom, de látja a félelmem. Akkor most mi van? Szeretném elhinni, hogy félt engem, de akár hányszor a karjába kerülök kívül állóként nézem az eseményeket. Olyan, mintha egy filmet néznék az életemről. Elszaladni nem akarok előle, mert a lábam nem engedné. Ha a közelében vagyok akkor görcsölni kezd a hasam, de szabadon jár kel a lelkem. Mit tegyek? Kihez forduljak? | |
|