Teljes név: Alicia Haiden
Alias: Alice, Alicia
Nem: nő
Születési hely, idő: 12/08/1990, Anglia/London
Faj: Boszorkány-Megtartó (Wicca)
Kinézet: Barna haj, zöld szem, bársonyos, puha, testbőr.
Különleges ismertetőjegy: ---
Öltözködés: Legtöbbször egyberuha
Megjelenés: Miranda Kerr
Családi állapot: egyedülálló
Érdeklődés: heteroszexuális
Egészségi állapot: Teljesen egészséges.
Foglalkozás: Étterem tulajdonos.
Anyagi háttér: 1000$ hetente és az apámtól kapott autó.
CSALÁD
Apa: Jhon Haiden. 12/06/1952.
Anya: ---
Testvérek: ---
VARÁZSKÖNYV
Mágikus filozófia: Megtartó
Beavatottsági szint: Magas
Iskola: Wicca
Grimoare:
- Szárnyaló szív: Boldogságot és szeretetet visz az "emberek" szívébe. Erősség: magas.
- Elektromos sokk: Az "embereket" megrázza az elektromos áram. (Életre kelted az elektromos tárgyakat, kábeleket). Erősség: közepes
- Jeges lehelet: Egy fújásra befagyasztod a vizet, stb... Erősség: magas
Saját fegyver: Rózsatőr
SZEMÉLYISÉG
Jellem: Kedves, okos, szorgos, segít másokon.
Szeret: jótékonykodni, bulizni, szórakozni, főzni, zenét hallgatni
Nem szeret: lustálkodni, veszekedni, rosszat tenni másnak, másokat megbántani, másnak az agyára menni
Félelmek: elfelejt jótékonykodni, rosszat tenni másnak, elhuny az egyetlen rokona
Rossz szokások: sokat beszél, megállás nélkül csinál mindent, néha más agyára is megy
Gyengeségek: éneklés, versmondás, barkácsolás
Erősségek: főzés, varázslás, szórakozás
TÖRTÉNET
Apámmal élek, aki kórházban van, mert súlyosan beteg. Mindennap bemegyek hozzá. Mikor a játszótérhez értem láttam egy kislányt, aki az anyukájával játszik. Anyára és magamra gondoltam. Amikor elindultunk vásárolni és mindig megálltunk a játszótérnél játszani. Mindig nevettünk, jól éreztük magunkat, de anya később terhes lett. Egyre kevesebbet játszottunk, mert fájt a hasa. Ez engem nagyon elszomorított. Eljött a szülés ideje én pedig csak azon gondolkodtam, hogy ez csak egy kis tesó. Attól még hogy ketten leszünk anya még velem is fog foglalkozni. Mivel én egyre nagyobb lettem, anyám csak az újszülött kis Mike-al foglalkozott. Nagyon mérges lettem, és életem legrosszabb döntését hoztam. Belekevertem Mikenak a cumisüvegébe egy kis mérget, de elfelejtettem, hogy anyám mindig ellenőrzi a tejet, hogy elég meleg-e. Így nem Mikenak tettem rosszat, hanem magamnak. Azzal hogy anyám halott Mike is meghalt, mert nem volt mit ennie. Ott megfogadtam, hogy minden embernek csak jót teszek, és nem keserítem meg az életét mint ahogy én magamnak. Anyámtól egy emlékem maradt. Spuri, a vadászgörényem. Spurival nagyon sokat foglalkoztam, ettől nagyon a szívemhez nőtt. A szomszédok megvető pillantásai miatt, úgy döntöttem, hogy elköltözöm itthonról. Gyorsan összepakoltam magamnak és Spurinak, majd elindultunk a nagy világba.