Elisah
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 35 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: Elisah Olsaw Szomb. Jan. 07, 2012 10:25 am | |
| Teljes név: Elisah Olsaw
Alias: Elisah, Lisah
Nem:nő
Születési hely, idő: 16/05/1989. Amerika/Jégcsillag.
Faj: tündér
Kinézet: Hosszú, barna haj. Bársonyos, puha, tejfehér bőr. Kékeszöld szemek. 172cm. 52kg.
Különleges ismertetőjegy: ---
Öltözködés: ---
Megjelenés: Olivia Wilde
Családi állapot: egyedülálló
Érdeklődés: heteroszexuális
Egészségi állapot: Teljesen egészséges
Foglalkozás: pincérnő a helyi pubban
Anyagi háttér: 500$ egy hónapban. Egy kocsi amit még a szüleitől kapott: BMW X6. [You must be registered and logged in to see this image.]
CSALÁD
Apa: Edward Olsaw. 17/09/1942. Nyugdíjjas
Anya: ---
Testvérek: ---
SZÉPSÉG
Bájolás: Szint: Magas. A legnagyobb és legveszélyesebb Lycanokra és vampírokra is kihat. Zavaró tényezők: Eső, hangzavar, szél, meglökik.
Képesség: Tűzrózsák: Az emberek/lycanok/vámpírok arca egyre vörösebb és forróbb lesz, míg végül el nem ájulnak. Szint: Magas. Kihat minden lényre. Gondolat olvasás: Olvas az élőlények gondolataiban. Szint: Közepes. Csak a legnagyobb vámpírok/lycanok/emberek/szirénekre nem hat. Belső hang: Az összes élőlényre kihat. A fejükben hallják azt amikor beszélsz hozzájuk, de nem tudják hogy mitől van ott a hang.
Pozíció: Tündérbárónő
SZEMÉLYISÉG
Jellem: Kedves, megértő és segítő kész. Akin megteheti azon segít. Érzékeny ezért könnyen felkapja a vizet és sérteget, bánt meg másokat. Álmodozó, ezért a jövőképe nagyon ingadozó.
Szeret: Esőt, vizet, barátokat, tavaszt, őszt.
Nem szeret: Hazugságot, ármánykodást, vitákat
Félelmek: Egyedül marad, elveszíti a barátait, pókok, kígyók, siklók
Rossz szokások: Rendetlen, szégyenlős és gyakran elpirul
Gyengeségek: Botanika, tánc, főzés
Erősségek: Harcművészet, gyors észjárás, logikus gondolatmenet.
TÖRTÉNET
1989-ben születtem, Jégcsillagban.Kicsi koromat apámmal töltöttem mert anya belehalt a szülésbe.Egy nagyobb kertes házban laktunk. A kert tele volt virágokkal és gyümölcs fákkal, amelyekről minden tavasszal leszedtem a virágot és a gyümölcsöt.A hatodik születésnapomra kaptam egy kiskutyát akit édesanyámról neveztem el. Rengeteget játszottunk együtt de eközben apukámról teljesen elfeledkeztem. Azt hiszem a kutyus megkapása után négy évig nem beszéltem apukámmal. Apu próbált a közelembe férkőzni de Sophie (a kutyám) mindig elvonta róla a figyelmemet.Tíz éves lettem és apa úgy döntött, hogy kirakja Sophie-t az utcára. Persze én nem engedtem neki és azt mondtam, hogyha kirakja Sophie-t, akkor én is megyek. Valószínűleg nagyon feldühítettem aput, mert kiadta mind a kettőnk útját. Két órán keresztül kóboroltam az utcákon, amíg egy idős hölgy be nem fogadott magához. A néninél Nőttem fel. Most pincérnőként dolgozom a Hot Nights pubban. | |
|
Scarlet Admin
Hozzászólások száma : 105 Csatlakozás ideje : 2012. Jan. 07. Age : 31 Tartózkodási hely : Jégcsillag
| Tárgy: Re: Elisah Olsaw Szomb. Jan. 07, 2012 3:14 pm | |
| | |
|